Отново дебат за морето на 29 март - а сега накъде?

снимка на Вера Стаевска

Заедно с нашите приятели от гражданските групи за защита на Черноморието от застрояване „Да спасим Карадере" и „Да не допуснем Синеморец да се превърне в Слънчев бряг"  – и за втори път заедно с народния представител Даниела Божинова – каним политици и всички, които обичат българския морски бряг, да поговорим за опазването му.

Датата е 29 март (петък), а мястото е в центъра на София - ул. Г. С. Раковски" № 108, зала 3 на НФТС.

Надяваме се народните представители и партийни членове, участвали в дебата ни, съорганизиран с депутата Даниела Божинова прем май 2023 г., да се включат и разкажат какво от обещаното е свършено досега. Ще потърсим отговори на следните въпроси:

  • какво се случи със ЗУЧК
  • какво се случи със защитата на дюните
  • какво се случва със сградите и „преместваемите" обекти
  • ще останат ли диви дивите плажове?

Коментари

Влез или се регистрирай, за да можеш да коментираш

 


Проектът "Да си спомним да общуваме: граждани и политици в диалог по политиките за опазване на околната среда" се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е чрез повишаване на ангажираността на гражданите с околната среда и участието им при формулирането на политики да постигнем балансирано развитие и устойчиво използване на природните ресурси. https://www.activecitizensfund.bg

Дари