Зелени закони търси ПР човек за екипа си

снимка на Вера Стаевска

Ако имате  опит в организирането на кампании или в разпространяване на информация, ако се интересувате от опазването на природата и сте съгласни с нас, че гражданите трябва да имат глас при формулирането на политиките, може би Вие сте НашиЯТ човек.

Търсим едно от основните колела в механизма на екипа ни, без коeто ценната работа на експертите по мониторинг на разработваните политики за околна среда може да си остане само на този сайт. За да имат ефект и да се чуят предложенията на "Зелени закони" за по-ефективно управление на природните ресурси от повече хора, както и от вземащите решения, за нас е важно да намерим човек, който да се грижи за работата по "Връзки с обществеността и социални медии", като основните нужни качества на НашиЯ човек са:

  • усмихната личност, която се интересува от опазване на природата и политиките в тази област
  • може да "преведе" експертен природозащитен анализ на достъпен език и да го представи грамотно на медиите
  • пише съдържание за сайта и популяризира дейностите ни в нашата Фейсбук страница
  • комуникира навреме с екипа, медиите и партньорите ни
  • ползва онлайн канали за комуникация, планира различни типове събития и предлага нови платформи и начини за популяризиране на съдържанието на "Зелени закони".

Приложена е и длъжностната характеристика, но ако имате въпроси, свържете се с нас чрез раздел "Контакти". Или просто ни изпратете автобиография. Ако намерим Човека си бързо, може да започне работа по "Зелени закони" веднага.

Прикачени файлове: 
PDF icon zelenizakoni_dlajnostna_har_prsm.pdf

Коментари

Влез или се регистрирай, за да можеш да коментираш

 


Проектът "Да си спомним да общуваме: граждани и политици в диалог по политиките за опазване на околната среда" се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е чрез повишаване на ангажираността на гражданите с околната среда и участието им при формулирането на политики да постигнем балансирано развитие и устойчиво използване на природните ресурси. https://www.activecitizensfund.bg

Дари